Begane grond

 

Een heerlijke woning, direct aan de boulevard. Het huis is centraal gelegen: de duinen en het strand liggen aan de overkant van de weg, het centrum is slechts 300 meter lopen. 

 

Vanuit de woonkamer kijk je over de boulevard, de duinen, de zee, het plein enzovoort. Er is altijd wat te zien. Het is een gezellige, levendige locatie waar je toch rustig woont!

Op de begane grond is de woonkamer, de open keuken en een toilet. In het souterrain zijn drie slaapkamers en de badkamer met toilet, douche en bad.

 

Vanuit de woonkamer en de keuken loop je naar de tuin. Daar zit je heerlijk en rustig. Nagenoeg de hele dag schijnt daar de zon. De tuin ligt beschut en is bijna altijd uit de wind. 

 

Aan de voorkant van de woning, aan de boulevard, is ook een terras. Daar geniet je van het uitzicht, de duinen, de zee, de ondergaande zon en de levendigheid van de boulevard. Kortom: een toplocatie waar je altijd een leuke plek kunt vinden…

 

Bij het huis hoort een garage. Onze gasten kunnen daar fietsen parkeren. Dan staan ze veilig en droog. 

 

Kijk in de agenda welke mogelijkheden er zijn. Of neem direct contact met ons op.

 

Toegang

 

Je kunt via de voordeur naar de woning. Maar voor de begane grond loopt bijna iedereen achterom, via de tuin. Dan kom je direct in de keuken. Eventueel kun je vanuit de tuin ook direct naar het souterrain. 

 

Parkeren

 

Bij het huis hoort een garage. Die kun je gebruiken om fietsen te parkeren. Dan staan ze veilig en droog.

 

Je kunt met de auto naast het huis komen. Daar mag je spullen laden of lossen. Zet de auto daarna in de parkeergarage, die is op 250 meter afstand.  Het tarief is € 1,80 per uur, een dagkaart kost € 10,= euro en een weekkaart € 35,= .

Gratis parkeren is ook mogelijk, dat is op ongeveer 10 minuten lopen. 

NB:

  • Langs de boulevard kun je van 21 - 9 uur gratis parkeren.
  • Van 1 oktober t/m 31 maart is het parkeren in de parkeergarages de eerste 2 uur gratis.

 

Impressie

 

De voorkant van het huis ligt aan de boulevard. Het heeft een eigen terras. Je kijkt er over de boulevard, de duinen en de zee.

 


Er is een beschutte en zonnige binnenplaats, die grenst aan de woonkamer en de keuken.

Via de (bruine) deur ga je naar het plein. De andere deur gaat naar de garage waar je  bijvoorbeeld fietsen kunt stallen.

De trap aan de zijkant gaat naar het souterrain (waar de slaapkamers en de badkamer zijn). Natuurlijk kun je ook vanuit de woning naar het souterrain.

 


Naast de woonkamer is de gang. Achteraan is een royaal toilet. In de gang is ook de deur naar het souterrain.

 


Vanuit de gang ga je naar het souterrain,

Onderaan de trap is de technische ruimte met onder andere de wasmachine en de droger. 

 


In het souterrain is ook de badkamer met daarin de douche, ligbad en toilet.

 


Er zijn drie slaapkamers in het souterrain: 2 tweepersoons en 1 eenpersoons. In totaal zijn er dus vijf slaapplaatsen. 

 


De royale, lichte woonkamer heeft twee zithoeken. In het midden staat de eettafel. 

Vanuit de woonkamer kun je naar de twee terrassen.

De (open) keuken is van alle gemakken voorzien en heeft onder andere een kookeiland met aan één kant een zitgedeelte met drie barkrukken. 

 


Registratie

 

Toerisctische verhuur is in Katwijk aan regels gebonden, zo mag er maximaal 63 dagen per kalenderjaar verhuurd worden. Het registratienummer van deze woning is 0537 FB37 3323 FB16 F029.