1e etage

 

Het appartement op de 1e etage is ongeveer 75 m2 groot. Het heeft een mooie, lichte woonkamer van ongeveer 30 m2. Er zijn twee slaapkamers, een keuken, toilet, badkamer en de nodige kastruimte.

 

Vanuit de woonkamer kijk je over de boulevard, de duinen en de zee.

 

Aan de achterkant van de woning is er een groot, beschut balkon, over de hele breedte van het appartement. Vanaf 's morgens vroeg tot ongeveer 4 uur 's middags, kun je in de zon zitten. Je zit er heerlijk.

 

Aan de voorkant van de woning is een klein balkon, voor twee personen. Je kijkt over de boulevard, de duinen en de zee. Vanaf 4 uur zit je er in de zon. Vanaf het balkon en vanuit de woonkamer kun je de zon zien ondergaan! 

 

De woning is geschikt voor maximaal drie personen.

 

Kijk in de agenda welke mogelijkheden er zijn. Of neem direct contact met ons op.

 

Toegang

 

Via de buitendeur kom je in de centrale hal, daar ga je de trap op. Boven zijn de (afsluitbare) deuren naar de 1en de 2e etage.

 

Impressie

 

Vanuit de woonkamer kijk je over de duinen, het strand en de zee. Door het zijraam kijk je over de Boulevard en naar de Vuurbaak, schuin achter het huis. 's Avonds geniet je vaak van prachtige wolkenluchten en soms zie je de zon in de zee zakken. 

 


De keuken met de deur naar het balkon. 

 


De tweepersoons slaapkamer met een deur naar het balkon, kastruimte en verduisteringsgordijnen. 

 


Slaapkamer 2, met een eenpersoonsbed en een wastafel. Ook hier hangen verduisteringsgordijnen. 

 


De badkamer, met douche en toilet.

 


Het balkon aan de achterzijde van het huis. Je kijkt over de tuin en naar het Vuurbaakplein. Het balkon is op het zuidoosten dus 's morgens komt hier de zon op. Je kunt tot 4 uur in de zon zitten. 

 

Parkeren

 

Bij het huis hoort een garage. Die kun je gebruiken om fietsen te parkeren. Dan staan ze veilig en droog. 

 

Je kunt met de auto naast het huis komen. Daar mag je spullen laden of lossen. Zet de auto daarna in de parkeergarage, die is op 250 meter afstand.  Het tarief is € 1,80 per uur, een dagkaart kost 10,= euro en een weekkaart € 35,= . Gratis parkeren is ook mogelijk, dat is op ongeveer 10 minuten lopen. 

NB:

  • Langs de boulevard kun je van 21 - 9 uur gratis parkeren.
  • Tussen 1 oktober en 31 maart is het parkeren in de parkeergarages de eerste 2 uur gratis.